A terepre termett, egyszerű, robusztus felépítésű, de kétes gyártási minőségben készülő UAZ típusokban hiába keressük a luxust. Nem a Toyota LandCruiser konkurenciájának szántják termékeiket az oroszok, az UAZ 2206 beltere kimerül pár priccsszerű ülésben, szigorúan kongó lemezfelületben és rideg műanyag borításokban.

De azért akadnak olyanok a járhatatlan utak és jurták világában, akik számára csábító a sárral röhögve elbíró sztyeppejáró, némi luxussal megfűszerezve. Igen, ezt az UAZ-t Mongóliában építették át és Ulánbátorban mutatták be a nagyközönségnek tavaly, a helyi tuningkiállításon.

A képek magukért beszélnek, az építők nem spóroltak az anyaggal.

Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 1 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 2 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 3 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 4 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 5 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 6 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 7 Az állunk leesett, amikor megláttuk ennek az UAZ-nak a belsejét 8