Láttuk már villamosgyűrűvel bekerítve a Parlamentet és egy vízágyú sem lenne meglepő ott, pláne az, hogy Skoda Superbek érkeznek vagy távoznak onnan. Nemrég azonban egy igazán különleges járgány parkolt a közelébe.

Soundtrack for the 812 night drive?

A post shared by Josh Cartu (@jcartu) on


Josh Cartu igyekszik a követőinek Facebookon és Instagramon is megmutatni autóit, és ez is egy ilyen akció volt. A kanadai milliárdos új szerzeménye egy Ferrari 812 Superfast, amelyet láthattunk már a Hungaroring főbejáratánál, most pedig a főváros egyik legszebb épülete előtt fotózták.

Perfect location for 🍩?

A post shared by Josh Cartu (@jcartu) on


A sportkocsi jelenleg a Ferrari-kínálatának legerősebb darabja. 6,5 literes V12-es motorja 800 lóerős, maximális forgatónyomatéka 718 Nm. Az orrmotoros, hátsókerék-hajtású kocsi képes 2,9 másodperc alatt 100 km/órára gyorsulni. Végsebessége eléri a 340 km/órát. A Ferrari 812 Superfast ára kiviteltől függően 80-100 millió forint.

Night ride…

A post shared by Josh Cartu (@jcartu) on


Persze Cartunak ez csak egy a gyűjteményből, ahol olyan modellek szerepelnek, mint a Ferrari F12 tdf, vagy a GTC4 Lusso, illetve a limitált sorozatban gyártott Laferrari Aperta is.

Forrás: Instagram
Kapcsolódó címkék: Ferrari Josh Cartu