Este fél tíz körül fejezte be a 33 éves Essex-i tőzsdeügynök, Stephen Canny és felesége az esküvő körüli tervezgetést, amikor a férfi aggasztó hangokat hallott az utcáról. Anélkül, hogy eszébe jutott volna, mekkora kockázat kimenni ilyenkor az utcára, Canny akcióba lendült és pizsamában járt utána a dolgoknak. Ekkor látta, hogy két robogós férfi közül az egyik éppen az ő fekete színű Mercedes A-osztályának hátsó ablakát törte be. Közben a másik férfi – akinek teljes bukósisak volt a fején – szintén egy, az utcában parkoló A-osztályhoz nyúlt.

Ő rögtön megragadta az állkapocsvédelem nélküli bukósisakban az ő autóján matató férfit és a földre terítette, közben ütni kezdte és segítségért kiáltott. A tolvajnak nem volt szerencséje a tőzsdeügynökkel, aki korábban profi rögbijátékos volt és most munka mellett heti háromszor jár bokszolni.

Perceken belül megérkezett a rendőrség, akik elfogták a férfit, táskájában pedig megtalálták az este folyamán szerzett zsákmányt. Nem mellesleg megköszönték Stephen Canny-nek a közreműködést, így ráadásul tovább nagyjából 10 bűncselekmény okozóját sikerült elkapniuk.

Rossz autóssal kezdett ki a balfék tolvaj 2