Felfüggesztettek egy pizzafutárt, miután egy járókelő lefotózta az autóját. Csak támogatni tudjuk a döntést. Hannah King Anglia déli részén, Tauntonban sétált, amikor megpillantotta az említett kocsit. A brit gyalogos fényképeket készített és azt elküldte a Domnio Pizza központjába.

A világszinten ismert márka emberei is megdöbbentek, amikor meglátták a fotókat. A pizzafutár autója ugyanis sokkal inkább emlékeztetett egy elhagyott gépre, mint amit napi szinten használnak, olyan mocskos volt.

Félig elfogyasztott szendvicsek, sütemények, számos kávéspohár borította a műszerfalat és a padlót. Némelyik pohár cigarettacsikkel volt tele és parkolócetliből is akadt jó néhány.

Az egyik pizzériával szemben parkoló autó annyira sokkolta a hölgyet, hogy azonnal cselekedett. „Ez undorító. Megdöbbentettem, hogy valaki, aki élelmiszer-szállítással foglalkozik, hagyta, hogy a kocsija elérje ezt az állapotot. Hogy lehet, hogy a cég személyzete nem látta ezt?”

Hányingerkeltő állapotban volt a pizzafutár autója 2A Domino szóvivője megerősítette, hogy a szóban forgó járművezetőt felfüggesztették a vizsgálat idejére, majd kifejtette, hogy a többi futárjuk kiemelten kezeli a tisztaságot. „Ez egy elszigetelt esemény, de így is teljességgel elfogadhatatlan. Emlékeztettük az üzleteinket a szokásos autó-ellenőrzések fontosságára a márkaszabályok megőrzése szempontjából, illetve hogy megakadályozzuk egy ilyen eset újbóli előfordulását.”