Ahogy azt a svédektől megszoktuk, a legendás Volvo 200-as széria a biztonsági technológia csúcsát képviselte a maga idejében. Többek között a nyitva hagyott ajtóra is figyelmeztetett egy jól hallható, de annál unalmasabb pittyegéssel. Chris Ng, gyakorló téglatulajdonos (a régi kocka-Volvókat gyakran illetik brick becenévvel, nyilván nem kell magyarázni, miért) unta már az egyhangú szólamot, és úgy döntött, változtat rajta. Méghozzá nem kicsit.

A Volvo esetén a műszerfal alatt található, könnyen elérhető modul szolgál a hang előállításáért, ami némi hozzáértéssel bármilyen dallamra átprogramozható. Chris a nyolcvanas évek egyik legnagyobb slágerét, a Toto Africa című számát választotta, ami 8 biten is könnyen felismerhető.

Egy ilyen apró mütyür nem változtat a világon, de feleslegessége ellenére megadja azt a homlokra csapással egybekötött, AZTA! pillanatot, ami mégis csábítóvá teszi. Az ötletgazda is érzi ezt, ezért nemsokára Kickstarter projektet indít. Célja egy univerzális modul összeállítása, amivel bárki olcsón, könnyedén megteheti majd ugyanezt.