A hirdető állítása szerint teljesen költségmentes, csupa öröm vele az élet, ráadásul a csajokat is úgy vonzza, mint légypapír a legyet. Egy képből ezt nehéz megállapítani, de nagyon reméljük, hogy így van, és valaki tényleg egy közel hibátlan BMW tulajdonosa lesz hamarosan.

Garantáltan költségmentes, veszettül csajmágnes BMW eladó 1

Innen a hirdetés szövege

“Eladó egy tökéketes állapotban lévő e46-os (316i,77kW) BMW mivel kell piára meg nőkre a pénz. Ez nem olyan bmw amit a Lakatos Béjemvé hozatott be németből -persze a határ átlépése után hirtelen 100 ezerrel kevesebb km lett benne- akinek éphogy annyi pénze van,hogy kétezerért telitankolja a legolcsóbb benzinkúton,majd jampiskodva egyesbe lepadlózva “száguld” a következő piros lámpáig mert azt hiszi,hogy Ő “Sumaher”.

Ezt a BMW-t nem láttad keresztbe menni az utcán…. Ha igen akkor az egy másik volt. Maximum télen dobta a kicsike a seggét persze azt is azért mert “megcsúszott” a jeges-havas úton. -A rendőrnek is ezt mondtam aki 30ezer ftra büntetett meg kozútiveszélyeztetés miatt.

Ez az autó nincs szarrá tuningolva,egyszerű mezei BMW,pont olyan amit régebben a Cobra 11-ben tördeltek rommá. Ebben az autóban énis “Szemír Gerkánnak” éreztem magamat. Néha “Dzsézön Sztethemnek” amikor fuvarozni kellett a haverokat. Szóval ne várd azt h “Em pakettes” kamu M3as legyen. Ez béemvé úgy szép ahogy van. Akinek nem tetszik annak biztos szuzukija van. Kibaszottul puncimágnes. Ha beleülsz és mész vele egy kört,talán Pamela Anderson is felfigyel rád még akkor is ha öcsibajszos anyuci kedvence vagy. Bár Tinderen hiába van kint az autó,nincs párom,no de mindegy. Ja és izomtrikónak is megfelel az autó. Én akárhányszor beleültem erősebbnek éreztem magamat és azt hittem,hogy 2 ajtós bivajbaszó állat vagyok,ezért fordult elő,hogy a “Teszkóban” 2 helyet is elfoglaltam egyszerre.

Most jöjjön aminek jönnie kell. Nem írok további regényt így rövidre fogom a “szót”
-1999-ben született
-Megkímélt állapotban van
-Valós 200.000Km
-1.9 benzin (77kW)
-5 fokozatú manuál váltó
-Kötelező szervízt állandóan megkapta (olajcsere,szűrők,fékek,szilentek stb.stb)
-Az utóbbi pár hónapban tényleg második autónak lett használva.
-Gyönyörű,szakadás mentes belső
-Az autóban nem fordult elő sem ivászat,sem dohányzás.
-Klíma
-2db elektromos ablakok elől. Hátul sajnos szuzukis megoldású az ablak
-Sötétített műbizonylatos ablakok
-Tulajdonostól
-Műszaki 2019.aug
-Apró karcok borítják párhelyen de ilyen idős autónál ez manapság majdnem kötelező.
-Rozsda nem eszi seholsem
Garantáltan költségmentes autó. Beleülsz és mehetsz is.
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban SZEGEDEN!
Az ára 850.000Ft
Alkubajnokok,testvérek ne is keressenek! Csere sem érdekel köszi :)
Viszont ha a megosztásod által kel el a járgány akkor pénz jutalom üti a markodat :)”

Forrás