Ha Jean-Paul Belmondo feltűnt egy filmben, akkor biztosra vehettük, hogy a történet adott pontján autók fognak keresztbe csúszni, lépcsőn lehajtani, és csúnyán összetörni. Nincs ez másként az 1971-es Betörők című moziban sem, ahol  az Omar Sharif által alakított karakter Opel Rekordja elől menekül Belmondo igencsak nyaktörő tempóban, Athén utcáin.

A mozgalmas üldözés elfogyasztott pár Fiat 124-est, a vágások előtt látható, hogy az autó mozgásképtelenül gurul tovább lendületből, de nyilván akadt pótlék, amivel folytatódhatott a felvétel. A látványért a XX. század egyik legismertebb francia kaszkadőre, a francia Rémy Julienne felelt. Dolgozott az eredeti Az olasz melóban, James Bond-filmek sofőrjeként, a Taxi 2-ben és A DaVinci kódban is.

A francia stílus nyoma látszik az összes általa készített üldözésen, nincs, vagy nagyon kevés például a látványos lassítás, nincs ezernyi kamera, amik olyannyira jellemzőek a hatásvadász amerikai akciómozikra, ehelyett a francia kaszkadőrök (maga a szó is francia eredetű) egyszerűen megcsinálják a feladatot: autókkal és motorokkal száguldoznak lehetetlen helyeken, és mindent megtesznek azért, hogy szisztematikusan zúzzák le a technikát.

Bár Belmondo is híres arról, hogy filmjeiben maga végzett minden veszélyes mutatványt, és gyakran az üldözések során is maga vezetett, ebben a jelenetben a kaszkadőrök forgatták a volánt, a két sztárt Rémy Julienne és Remo Mosconi helyettesítette.