Végre egy valódi vlog, ami mellébeszélés helyett valami olyat mutat meg, amit csak az ismer igazán, aki részt vesz benne. Az éjszakai illegális gyorsulási versenyek, autós bandázások hangulata csak belülről nézve jön át.

Hiába történik egy-egy komolyabb baleset, hiába szigorít a rendőrség, hiába születnek népnevelő cikkek a témában, ezek a srácok mindig találnak maguknak egy rejtett, vagy kevésbé rejtett útszakaszt, ahol hódolhatnak kedvenc elfoglaltságaiknak. Hogy mik ezek? A videóból kiderül!

Mivel komoly figyelmeztető szöveg olvasható a videó alatt, ezt mi is kitesszük: “A videóban látható szereplőket senki, semmilyen körülmények között ne próbálja meg utánozni. Az itt látható események megtervezettek és körültekintően vannak végrehajtva. Ha ezeket bárki a videó láttán utánozni próbálja és ezáltal megsérül, mi semmilyen felelősséget nem vállalunk! Ne csináljátok a szereplők után és vigyázzatok egymásra az utakon! A videóban szereplő tartalom készítési ideje nem ismert.

A videóban szereplő arcok, rendszámok, helyszínek esetleges valósággal való egyezősége a véletlen műve. A videó egy átszerkesztett, manipulált, esetekben animáláson és képanyag illetve hanganyag kicserélésén is átesett. A videó egészének vagy bármely részletének felhasználása írásbeli engedély nélkül tilos.”