Morio szan egy 50-es évei végén járó japán üzletember, akinek szép kollekciója van négykerekű csodákból, és akár azt is hihetnénk, hogy a hétköznapokon valami sofőrös limuzinnal vagy menő sportkocsival közlekedik, ami kézenfekvő lenne, de ő inkább egy versenyautóval végzi a napi rutint.

A 962-es Porsche kifejezetten a versenypályára termett és csupán további egy-két ember akad csupán, akinek hasonló, legálisan használható 962-es figyel a garázsában. Morio úr szerint kezelése nem jelent kihívást a mindennapokban, csupán a méretei és a felépítése szokatlan a hagyományos autókhoz képest. Kicsit ugyan ijesztő, de pont ezt szereti benne – tette hozzá.

1984-ben, a daytonai 24 órás versenyen mutatkozott be a Porsche 962-es, mely aztán a Le Mans-i futamon a 26. helyen végzett, annak ellenére, hogy 247 kör után meghibásodott. Ahogyan az alábbi videóban is látható, a japán utcákat járó darabban 2,65 literes, hathengeres boxermotor dolgozik, melyhez két KKK turbófeltöltőt is hozzácsaptak, így a teljesítménye több mint 630 lóerő. A karbon testű Schuppan prototípus súlya csupán 850 kilogramm.