A gépet 1996-ban gyártották, de két éve felújíttatta a brit TAG Aviation és azóta ezen a speciális gépen szállítja vendégeit luxus világ körüli útra a Four Seasons szállodák között.

A Ferihegyen parkoló gépről a Budapest Airport osztott meg fotókat Facebookon, mi pedig kerestünk néhány belső felvételt is, így teljes a kép.

Kattints a képre és nyílik a galéria

Ebben a luxusban lehet része azoknak, akik befizetnek az átszámítva 30 millió forintos túrára. A legközelebbi foglalható időpont 2018. március 1-24. között lehetséges, ekkor az úti célok  között olyan helyszínek vannak, mint Bora Bora, Sydney, Bali, Dubai, Prága vagy London.

A repülő eredetileg 233 férőhelyes volt, de az átalakítás után az ülések száma 52-re csökkent, így nem kell aggódnia egyetlen utasnak sem a lábtér miatt, dönthető fotelek várnak mindenkit. Azt sajnos nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyibe került a gép felújítása és átépítése, de azt elárulták, hogy ha hétköznapi célokra szerették volna gatyába rázni a Boeing 757-est, az 15 millió dollárt (3,9 milliárd forint) kóstált volna. És ez bizony nem egy hétköznapi gép.