Az A8-as kormányzati autóként élte mindennapjait, aztán az egyik legnépszerűbb magyar sorozatban, az Arany élet második évadában is feltűnt. A több mint 400 lóerős Audit állítólag a gyári csapat húzta fel ilyen erősre, külön megrendelés alapján.

Az ára 2,85 millió forint, de olvassátok el a leírást, abból elég sok minden kiderül.

“Eladó egy volt kormányzati Audi A8 személyautó. ASF verzió, egyedi német gyári tuninggal, 400 lóerő feletti teljesítmény, 5 msp alatti gyorsulás 100 km/h sebességre, normál fogyasztás mellett. Szervizkönyves, az első perctől 8000 km-enként friss olajcsere. Csak gyári alkatrészekkel szervizelve a Porsche Hungáriánál. Alvázszám alapján leinformálható. A motor alatti kartel páncélozott.

Makulátlan állapotban megtekinthető. Magyarországon még hasonló sincs. Minden extra kifogástalanul működik. Számítógépe kiolvasva az adatok kimyomtatva. Független szervizben átvizsgalva és dokumentálva. 2015-ös Európa térképpel, új MMI navigációs rendszerrel, kormány váltóval (F1 váltó). Az autó teljesen hibátlan és költség mentes állapotban van. Ez nem chip tuningold verzió. Ettől nem kell félni.

Ezt gyárilag az Audi alakította át megrendelésre. Tehát így került forgalomba. A teljesítményhez megfelelő ZF-váltóval szerelve, sebesség tiltás nélkül. Hátsó kerékagy csapágyak, első lengőkarok és kormány összekötők cserélve. Jéghideg klímával. Az autó valóban szép állapotban van. Ezt az is bizonyítja, hogy szerepel a mai napig az HBO egyik sorozatában illetve egy nemrég készült mozifilmben is látható volt. Új fékek, erősebbek és nagyobbak a gyári előírtnál. Csere érdekel. Csere ár: 3.000.000.- Főleg hasonló ár kategória érdekel, de kizárólag nyomott áron, a túl ározott csoda autókkal kérem kíméljenek. Ami érdekel főként Passat CC, BMW E90 sedan vagy coupe de mást is meghallgatok. Nepperek és komolytalanok kíméljenek. Próba út kizárólag a vételár bemutatása mellett lehetséges!”