Tudod, ki Pigcasso? Egy disznó, akit egy dél-afrikai vágóhídról mentettek meg jelenlegi gazdái, és akiről időközben kiderült, hogy nem csak enni, aludni, dagonyázni és enni szeret, hanem festeni is. Alkotásait akár meg is vásárolhatjuk egy kisebb vagyonért, de ne sajnáljuk rá a pénzt, hiszen a bevételekből az őt megmentő állatotthont támogathatjuk.

Alighanem a Nissan is komoly pénzt hagyott náluk, amikor felkérték Pigcassót, hogy tervezze meg a Nissan Skyline képességeihez illő, vad vonalvezetésű pályát. A mester komolyan vette a felkérést, disznó módon rákészült a projektre, munka közben egyszer sem röfögte el magát, nem úgy, mint Michael Krumm tesztpilóta, aki az elmúlt 20 évben elsősorban japán szériákban versenyzett, de például 2011-ben egy Nissan GT-R-rel megnyerte a GT1 világbajnokságot.

A film apropója a hibrid Nissan Skyline 350GT adaptív futóműve. A mifelénk Infiniti Q50 néven ismert modell 3,5 literes V6-os benzinmotorja többek között a Nissan 350Z kupéból lehet ismerős, itt egy plusz villanymotortól kap támogatást, így a kombinált összteljesítmény eléri a 364 lóerőt, a rendszernyomaték 546 Nm. Az autó érdekessége, hogy hazai piacán nem használják a Nissan márkajelzést, így egyszerűen Skyline-ként forgalmazzák.