A Ford F-150-e az egyik legkedveltebb az amerikai platósok közül, így számos változatban gyártják, a munkás verziótól a bőrrel borított, luxusautóra hajazó kabinoson át egészen a sportos Raptorig. Utóbbit különösen kedveljük és ezzel nem vagyunk egyedül, ezért számos videó lelhető fel a neten a típussal kapcsolatban. A tesztelők és a tulajdonosok sem kímélik a Ford F-150 Raptort, de ezért távolról sem kell sajnálni a bitang pick upot, hiszen igazán hitvány körülményekre tervezték.

Így dolgozik a Ford F-150 Raptor futóműve 1

Ezzel az autóval aztán mindenki kiélheti gyermeki vágyait és bátran csapathat bármilyen felületen, a Raptor feladata, hogy bírja az ugratásokat is. Ez nem csak masszív alvázas felépítésének, hanem nagyrészt a spéci Fox Racing lengéscsillapítókkal szerelt futóművének is köszönhető, melyet éles bevetés közben videóztak le.

A friss Ford F-150 Raptorból sajnos kidobták a mesésen szóló 6,2 literes V8-as motort, melynek helyére 3,5 literes V6-os EcoBoost turbómotor került 411 lóerős teljesítménnyel és 590 nm csúcsnyomatékkal, amit egy 10 sebességes automataváltó továbbít a kerekekhez.