Amikor legördült a szalagról az egymilliomodik Porsche 911-es, akkor természetesen minden a különleges, Irish Green színre fényezett példányról szólt. Igazán nagy teljesítmény, hiszen sportkocsik ritkán jutnak el erre a szintre, különösen úgy, hogy az eddig legyártott példányok 70%-a még mindig az utakon közlekedik. Természetesen a mérföldkövet jelentő darabot nem adja ki a kezéből a Porsche, az egy évig tartó kilométergyűjtés végén a múzeumban landol majd. Pár vicces hang az interneten azonban kíváncsi volt a 999 999. példányra is, a Porschénak pedig van humora, ezért megmutatták ezt is.

Kanadában, Ontarióban élő vásárlóhoz, Rob Tenutához kerül majd a999 999. darab Porsche 911-es.. A szóban forgó darab egy 911 Targa 4 GTS és láthatóan valóban a jellegzetes zöld példány előtt hagyta el a gyártószalagot. A nyitható tetejű, piros gép motorja 3 literes, turbós, hathengeres boxer, aminek teljesítménye 450 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig 550 Nm. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 4,1 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 308 km/óra.

Tudod, mitől nem lett híres ez a Porsche 911 Targa? 11

Tenuta azt mondta, már alig várja, hogy nyitott tetővel autózzon a szabad ég alatt a Targával. Első útjára pedig apukáját viszi el magával, akinek megígérte, hogy együtt hajtják majd a piros 911-est.