Önmagában is feltűnő jelenség egy króm-rózsaszínre fóliázott Lamborghini Huracán, ám az ilyen átalakításokhoz sok esetben nem tartozik teljesítménynövekedés. Ebben az esetben viszont távolról sem ez a helyzet, itt alaposan felfejlesztették az olasz gépet, hogy mindennél jobban gyorsuljon félmérföldes távon. Igen, egy kissé furcsa, hiszen Amerikából leginkább a negyedmérföldes gyorsulási versenyekről készült felvételek szoktak érkezni.

A videóban látszik, hogy alaposan átalakították a Huracán utasterét is a versenyek kedvéért. Utasülés nincs benne, a kárpitok egy részét is kihajították, cserébe azonban elengedhetetlen a bukócső. Már csak azért is, mert hajmeresztő sebességgel képes haladni Maude Bouladier-vel a fedélzeten. 345 km/órás sebességgel lépte át a célvonalat Maude, amivel hivatalosan is rekordot döntött, ő lett a leggyorsabb nő félmérföldes távon.

Természetesen nem gyári állapotában képes erre a Lamborghini kisebbik sportkocsija, 5,2 literes V10-es motorja alaphelyzetben 610 lóerős, amihez turbófeltöltők segítségével az OB Prestige Auto Racing Team több mint 1300 lóerőt csapott hozzá. Ekkora erőtöbblethez hozzá kellett igazítani a hajtáslánc többi elemét is, hogy a hatalmas ménes ne szedje szét az összkerekes sportkocsi váltóját és erőátviteli rendszerét.