Viktor a Facebookon közzétett nyílt levélben üzen az autóját megrongáló másik autósnak, aki jobban jár, ha önként jelentkezik.

“Legkevésbé sem tisztelt kék autó tulajdonosa!

te -igen így kisbetűvel-, aki tegnap (2017.07.12) este 7 és ma (2017.07.13.) 12:15 között a VIII. ker. Práter utcai SPAR előtt, egy ezüst VW Golf bal oldalán, a járdával szemben 45 fokos szögben parkoltál a kék autóddal, légy szíves ez alatt a kép alatt kommentben jelentkezz nálam.  Ugyanis kizárt, hogy ezt, amit műveltél a kocsimmal, ezt amit a képeken látsz, ne vetted volna észre.

A bal első sárhányón egy 15 centis hosszúságú, legalább egy centi mély horpadás, rajta a kocsid színével, a lemez két helyen is megtört.  Ha ekkora sérülést okozol és nem vetted észre, akkor azt gondolom hogy komoly bajok vannak az érzékszerveid működésével, vagyis orvosilag alkalmatlan vagy a gépjárműveztetésre.

Viktor keresi ezt a gerinctelen autóst, segítsünk megtalálni 1

Ha viszont észrevetted -és ennek nagyobb a valószínűsége- akkor emberileg vagy alkalmatlan arra hogy egyáltalán normális emberek között tartózkodj.  Ugyanis semmilyen értesítést nem hagytál a kocsimon, olyanra gondolok, hogy “Elnézést, figyelmetlen voltam és meghúztam a kocsiját parkolás közben”,vagy “Elnézést felcseszett az asszony/főnök/gyerek és meghúztam a kocsiját parkolás közben”, “elérhetőségeim a következők: 06- …….. x.y@ mail com”, semmit.  Gyáva szar módjára elsunnyogtál.

De van egy rossz hírem: legalább két térfigyelő kamerán megvagy.  Úgyhogy az aljas tróger viselkedésed ellenére itt és most teszek egy lovagias ajánlatot: Ha holnap este 8 óráig jelentkezel a kép alatt egy kommentben és a kötelező biztosításod vagy a pénztárcád terhére rendezed az összes káromat -amit úgy fogunk megállapítani, hogy együtt elmegyünk a szervizbe ahol mondanak egy árat a lakatosmunkára, fényezésre-, akkor eltekintek a feljelentéstől.

Ha viszont nem, akkor a rendőrség fog megtalálni és sokkal rosszabbul fogsz járni. Ugyanis azon kívül hogy hivatalos eljárás fog indulni ellened, kapsz majd egy szép kis bírságot és még a káromat is meg kell hogy térítsd. Vagyis duplán fogsz fizetni és nyoma lesz annak amit tettél. 24 órád van. A döntés a tiéd.”

Itt tudod osztani, ha úgy érzed, segítenél.