A felvételen szereplő ukrán lányok belecsaptak a nyárba. Buli, pia, slágerzenére csapatás, és persze élő közvetítés. Ami szinte már alap a mai kamaszoknál. Közönség előtt csinálni valami menőt, valami lájkgyűjtő őrületbe beszállni, amitől enyhülhet a figyeleméhség.

Talán ezért nyomták a BMW-nek? Ezért tűnt menőnek, hogy a volán mögött isznak? Bármi is adta a motivációt, megrázó látni, hogy veszélyérzet nélkül, a kockázatra tökéletesen fittyet hányva autóztak, sőt száguldottak. Sok diszkóbaleset eredményét láttuk már, de magát a folyamatot, ami az ütközés pillanatához visz, nagyon ritkán. Ezért húsba maró ez a felvétel, szinte üvöltenénk nekik, hogy ne csinálják.

Élőben videózták halálukat a fiatal részeg lányok 1 Élőben videózták halálukat a fiatal részeg lányok 2

De sajnos már késő, a videó már a múlt pillanatait rögzíti. Az orosz testvérpár, a két fiatal lány egyike sem élte túl. A fiatalabb 16 éves még a helyszínen, az idősebb a kórházba tartva, a mentőben halt meg.

Ezt jó lenne látni minden fiatal kamasznak, akik a közösség előtti hazug kép építése közben túl messzire mennek. Nincs értelme, 15 másodperc hírnév nem éri meg.