Nem ez az első ilyen baleset, és vélhetően nem is az utolsó. Mindig akad olyan autós, aki némi ételmaradékot hagy az autójában, és nem is zárja be rendesen a kocsit. Így szó szerint íncsiklandozó konzervet hagy az emberi környezetben egyre inkább otthonosan mozgó medvéknek.

Így járt az amerikai Kaylie Smith is, akinek 2003-as Hondáját kapta szét egy táplálék után kutató medve.

Az asszony lánya kelt fel a furcsa dudálásra, a mackónak sikerült bejutnia a kocsiba, és valahogy magára is csukta az ajtót, szabadulni viszont már nem tudott. Úgy tűnik a dudával sem járt sikerrel, ezért dühbe gurulva addig rombolt, amíg mégis sikerült kitörnie ketrecéből. Odapiszkított az ülésre, letépte a tetőkárpitot, széttörte az ajtóborítást.

Érdekesség, hogy állítólag nem volt élelmiszer az autóban, a medve mégis bemászott. Talán már megszokta, hogy az ilyen autószerű helyeken akad némi elemózsia.

Így néz ki egy autó amit dühös medve kapott szét 1Így néz ki egy autó amit dühös medve kapott szét 2Így néz ki egy autó amit dühös medve kapott szét 3Így néz ki egy autó amit dühös medve kapott szét 4Így néz ki egy autó amit dühös medve kapott szét 5