Már jó ideje mindig felbukkan különböző hirdetési oldalakon, de úgy tűnik, hogy a mű megálmodóján kívül senkiben nem ébreszt birtoklási vágyat a Bentley Continental GT ruhába öltöztetett Ford Mustang. A replika építése az esetek nagyobbik hányadában nem hozza meg a várt sikert. Néhány darabtól eltekintve mind valamilyen aránytalan borzalomként öregszik meg egy kert végében, addig pedig az internet népe szörnyülködik rajta.

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 1
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 2

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang

Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 9
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 10
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 11
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 12
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 13
Eladhatatlan rémség a Bentley gúnyába csomagolt Mustang 14
Fotó megosztása:

Ahhoz képest, hogy egy Ford Mustang adta az alapot, az arányok nem tűnnek olyan végtelenül elszabottnak, de azért hamar gyanússá válik, hogy nem valódi luxusautóról van szó. Különösen igaz ez a beltérre, ahol szintén igyekeztek hozni az angol kupé formavilágát, de néhány helyen tagadhatatlanul kibuggyan a Mustang bele. A műszeregység például egyértelműen az amerikai izomautóé maradt, ahogyan az ülések is.

lead4Nem kevesebb, mint 100 ezer dollárba – tehát közel 29 millió forintba – került ilyenné varázsolni a Ford Mustangot, amit először 65 ezerért, majd 50 ezerért kínálnak eladásra. Az extrák sorát olyan tételekkel toldották meg, mint Alpine fejegység, Breitling óra és eredeti Bentley váltógomb.