Már jó ideje mindig felbukkan különböző hirdetési oldalakon, de úgy tűnik, hogy a mű megálmodóján kívül senkiben nem ébreszt birtoklási vágyat a Bentley Continental GT ruhába öltöztetett Ford Mustang. A replika építése az esetek nagyobbik hányadában nem hozza meg a várt sikert. Néhány darabtól eltekintve mind valamilyen aránytalan borzalomként öregszik meg egy kert végében, addig pedig az internet népe szörnyülködik rajta.

Ahhoz képest, hogy egy Ford Mustang adta az alapot, az arányok nem tűnnek olyan végtelenül elszabottnak, de azért hamar gyanússá válik, hogy nem valódi luxusautóról van szó. Különösen igaz ez a beltérre, ahol szintén igyekeztek hozni az angol kupé formavilágát, de néhány helyen tagadhatatlanul kibuggyan a Mustang bele. A műszeregység például egyértelműen az amerikai izomautóé maradt, ahogyan az ülések is.

lead4Nem kevesebb, mint 100 ezer dollárba – tehát közel 29 millió forintba – került ilyenné varázsolni a Ford Mustangot, amit először 65 ezerért, majd 50 ezerért kínálnak eladásra. Az extrák sorát olyan tételekkel toldották meg, mint Alpine fejegység, Breitling óra és eredeti Bentley váltógomb.