Értem én, hogy mellette még elfér két autó is, de így akkor sem állunk meg, legyen az bármilyen sürgős üzemzavar-elhárítás.

“Ma reggel sikerült azt hiszem a “bestoftahóparking” koronázatlan királyát elcsípni a bécsi úti Lidl-parkolóban. A nagyjából üres parkolóban sikerült a bejárattal szemben, egyből két helyet foglalva megállni a rokkantak számára fenntartott helyeken” – írta olvasónk, aki joggal háborodott fel, pláne ha tényleg tök üres volt a parkoló.

parkolas

Közben jelentkezett a Toyota sofőrje: 
“A Bécsi úti Lidl parkolóban készült kép sajnos nem akkor készült amikor megálltam. Akkor lehetett volna látni ,hogy milyen kocsik közé álltam be, és a parkoló telítettsége sem látszik. Félreértés ne essék, nem mentséget keresek, de ha a parkoló tele van ,máshol nem lehet megállni.Ekkora autó sajnos nem fér le a mélygarázsba. Én nem támadok senkit hogy miért nem áll le a mélygarázsba a kis személyautójával. Mindenkinek joga van eldönteni hogy hol áll meg. Én így tudtam megállni, ezen nincs mit szépíteni. A kép készítőjének javaslom ,időzzön egy kicsit többet az adott helyen, és ahányszor oda áll valaki jogszerűtlenül, kívánom hogy akkora orgazmusban legyen része amilyenben még soha.”