Erre a videóra biztos sokan emlékeznek, még 2014-ben söpört végig az autós oldalakon. Egy BMW E92 M3 küzd minden létező szabályt áthágva motorosok ellen Varsó utcáin. Akkor nem derült ki a sofőr személye, elhangoztak az ilyen videók alatt szokásos kommentek (de azért jól küldte, tisztelet, nagyot ment, állat, elvenni a jogsiját, megölni kétszer stb.) és mindenki ment a dolgára.

 

Emberünk azonban nem hagyott fel szenvedélyével, csak csapta tovább, tolta fel a videókat, mintha utolérhetetlen lenne. Nos, hiába ez a vadkelet, Lengyelországban is működik az igazságszolgáltatás. Robert Nogal, becenevén Béka végül csak szembekerült a törvénnyel, és hosszú tárgyalások után, idén született eredmény ügyében. Harminc nap letöltendő börtönbüntetésre, három év vezetéstől való eltiltásra, valamint az összes perköltség megfizetésére ítélték.

 

Mr. Békát azért nem gyűrték meg a rács mögött töltött napok, Instagram-fiókját elnézve azért talál módot a sebességélvezetre, repülőt, hószánt vezet, és egy Audi S7-tel is csapatja havon. Remélhetőleg nem közúton, mert ha volán mögött kapják el, három évre kell a hűvösre vonulnia.

I jak tu nie kochać zimy?! ❄👌#ilovewinter #audia7 #quattro #tez #można @s2atan

Robert Nogal (Frog/Boguś z M3) (@robertnogalfrog) által közzétett videó, 2017. Jan 2., 16:24 PST

Miért is került elő ez az ügy? Mert rengeteg illegális gyorsulásról, szabálysértésről, utcai versenyről kerül fel videó a netre, és általában az ügy megáll a felháborodott hozzászólásoknál, majd mindenki elfelejti az egészet. Ez egy kerek történet, aki netes hírnevet keres leállósávban sort előzve, motorosokkal versenyezve, azt előbb-utóbb utoléri a hatóság. Kérdés, hogy mennyire hat meg egy huszonéves aranyifjút a dolog.