Meztelenül motorozott a sétálóutcában 1
Meztelenül motorozott a sétálóutcában 2

Meztelenül motorozott a sétálóutcában

Meztelenül motorozott a sétálóutcában

Meztelenül motorozott a sétálóutcában 6
Meztelenül motorozott a sétálóutcában 7
Meztelenül motorozott a sétálóutcában 8
Fotó megosztása:
Meztelenül motorozott a sétálóutcában 9A törvényen kívüli motorosok általában tökös legények, ám ezt nem szokták feltétlenül mutogatni. Csakhogy egy észak-rajna-vesztfáliai bikernek nem volt választása: merész kijelentést tett a Facebookon, rajongói pedig szaván fogták.

“Ezer lájk, és meztelenül motorozom a karácsonyi vásáron” – írta a közösségi oldalon, és ahogy a hír terjedt, úgy teljesült napokon belül az őrült mutatvány feltétele.
Nem volt hát mit tenni: a Baller Boyz motoros klub könnyelmű tagja nekivetkőzött, és egy szál csizmában és sisakban kigördült a decemberi zimankóba – szerencséje, hogy enyhe telünk van. A karácsonyi vásáron aztán beváltotta a csupasz burnoutra vonatkozó ígéretét: első fékét behúzva nagy gázt adott, a sétálóutca kövezetén elpörgő hátsó gumi pedig misztikus füstfelhőbe borította őt és motorját.
A helyi újságok szerint különösen a környéken sétáló hölgyek körében aratott tetszést a mutatvány, bár többen panaszolták, hogy a füst miatt nem lehetett jól látni az, izé, részleteket.
A rendőrség szerint a motoros szabálytalanul és veszélyesen viselkedett, ezért természetesen megkezdték a nyomozást. Mivel azonban a biker arca egyetlen képkockán sem látszik a sötétített plexi mögött, maguk sem bíznak abban igazán, hogy megtalálják a huncut karácsonyi manót.
Néhány hónapja egy nő motorozott meztelenül az Egyesült Államokban; róla ugyan csak fölül hiányzott a ruha, viszont mutatványát részegen, az autópályán abszolválta.