Rengeteg szemtelen sofőrt láthattunk már, de ez a mostani eset túltesz mindenen. Az öreg UAZ terepjárót (persze cáfoljatok meg, ha nem az!) vezető orosz férfinak semmi sem szent, a dugó és a várakozás fogalmai számára ismeretlenek, úgy gázol át a padkákon, járdaszigeteken, bicikliutakon, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, és mindezt rögzíti is kamerával.
Rögtön az elején majdnem elüt két lovat, amik valószínűleg a közelből szabadulhattak az útra. Van, hogy emberünk simán átvág a szembejövő sávba, ha ezt kívánja a gyorsabb előrehaladás. Elképesztő, ilyet szerintem még nem láttatok: gondolkodás nélkül hajt a gyerekek és nők közzé is, akik a járdán próbálnak meg közlekedni.
Nem tűnik túl idősnek a sofőr, így lehetséges, hogy a sok videojátéknak köszönhető ez a magatartás. Hiszen ismerek több olyan embert is, akik 30-35 évesen esténként több óra játékkal ütik el az időt. A baj akkor tetőzik, ha nem tudnak különbséget tenni a játék és a valóság között. Utóbbiban ugyanis csak egy életünk van.