“A tűz nem játék, fiam”, mondta apám, miután gyakorlatilag felgyújtottam a baromfiudvart a láncfűrészbe szánt benzinnel. Ezután előkerült a vonalzó, jött a körmös, és többet eszembe nem jutott tüzeskedni.
Hasonló atyai fenyítésre lett volna szüksége Austin Dawkinsnak is, de nagyon úgy tűnik, hogy náluk ez kimaradt. Én legalább a saját és pár baromfi életén kívül másban nem tehettem volna kárt, de az egyesült államokbeli férfi a legrosszabb helyen kezdett el gyújtójával szórakozni, mégpedig a benzinkúton, egyenesen a töltőpisztoly felett. Mi lett a vége? Nézd meg a videót:
A 37 éves clarkesville-i férfi vitába keveredett feleségével, elővette a öngyújtóját és a tankolónyíláshoz tartotta. Csak tréfát akart űzni kedvesével, ami nagyon rosszul sült el. Szinte azonnal lángra kapott a töltőpisztoly környéke, és mikor a férfi kivette a tankból, hogy mentse a menthetőt, egy jó adag benzint spriccelt menekülő neje hátára. A nő másod- és harmadfokú égéseket szenvedett a lábán, karján, hátán és a fején.
Felgyújtotta feleségét a benzinkúton 1
Felgyújtotta feleségét a benzinkúton 2

Felgyújtotta feleségét a benzinkúton

Felgyújtotta feleségét a benzinkúton 5
Felgyújtotta feleségét a benzinkúton 6
Fotó megosztása:
Felgyújtotta feleségét a benzinkúton 7
Jessica Dawkinst helikopterrel szállították kórházba, férje ellen pedig elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, és pár órával az eset után le is tartóztatták. Úgy néz ki, hogy Mr. Dawkins akár 1 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat, és 1000 dolláros (212 ezer forintos) bírságot, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vádja miatt.