Kényelmes karosszékből végignézni egy belsőkamerás ralivideót egész szórakoztató tud lenni délutáni vagy munka közbeni kikapcsolódásképpen. Azonban éles helyzetben, a jobb egybe szíjazva már lehet, hogy nem lenne természetes a mosolyunk, pláne, ha a legendás német versenyző, Walter Röhrl ül a volán mögött, aki kinyomja a szemét az Audi S3-nak.

Walter Röhrl

Walter Röhrl 1947-ben született, német autóversenyző. 1973-ban a Monte-Carlo-ralin debütált, 14 éven keresztül aktív résztvevője volt a világbajnokságnak. Megfordult a Fiat, az Opel, a Lancia és az Audi gyári csapataiban. Két bajnoki címet szerzett (1980, 1982), 14 futamon győzött, 31-szer állt a dobogón és 420 szakaszt nyert. – Wikipédia

Halálfélelem az anyósülésen 2

Szóval a fent említett úriember volt, aki vezetési technikájával szinte a rosszullét határáig sodorta a mellette ülő színész, énekes és televíziós műsorvezetőt, Barbara Schöneberget. A hölgy első kézből tapasztalhatta meg milyen is az, amikor egy profi versenyző igazán formában van. Röhrl bizony nem kímélte a 2,0 literes, 300 lóerős Audit, fiatal korát idézően hajtott.
Halálfélelem az anyósülésen 3