Egy jó tanács férfiaknak: ha már úgy alakul, hogy képtelenek vagytok betartani házassági eskütöket, legalább arra ügyeljetek, hogy előtte ne halmozzatok fel eszméletlen mennyiségű, komoly érzelmi és gyűjtőértéket képviselő tárgyat, mert ezzel közhelyesen kézenfekvő bosszúlehetőséget adtok megcsalt asszonyotok kezébe.

Ez történt az alábbi Audi-reklámban is, ahol a Jólszituáltnét meglehetősen gyengén alakító szőkeség módszeresen pusztít el mindent, ami kedves lehet a férjének. A sor végén slusszpoénként a csalfa hím autója jönne (bár ha a garázsban a kocsi, hol lehet a férj? Van másik autója, amivel szívesebben jár, mint az S5 Sportbackkel?), de persze ezen a ponton megremeg a manikűrözött kéz, és a négyajtós kupé igazi macsóként nyújt vigaszt hősnőnknek.

A dolog működik, a könnyáztatta arc felderül, még egy apró sikoly is elhagyja a mosolyra húzódó ajkakat, pedig csak 98-cal száguld az S5-ös, hiszen vannak szabályok, amiket még a mélyponton, a legnagyobb magánéleti válságban is betartunk.