Olvasónk élményével mi még nem találkoztunk, így nem tudjuk megítélni, egyedi esetről van-e szó, vagy tényleg rendszeresen előfordul ilyen?

“Óriási trükkel próbálják behúzni a csőbe a jóhiszemű vásárlókat! Ha kiszúrják, hogy nem a versenyélményt 1000%-osan garantáló üzemanyagot töltenénk a tankba, jól rád kiabálnak, hogy az igazából nem is a te autódba való.

Épp a nemrég vásárolt dízel BMW-mbe akartam üzemanyagot tankolni. Kiszállok, udvariasan válaszolok a “mennyit töltsek bele?” kezdetű kérdésre (megoldom egyedül), majd nyúlok a mezei gázolajért. Erre messziről kiállt a kutas, hogy az nem lesz jó, az a hagyományos teherautó-dízel(!). Ráhagytam, de bevillant, hogy ez nem az első olyan eset, amikor rémisztő módszerekkel próbálnak rávenni a csilliárforintos üzemanyag megvételére.

Legutóbb egy benzines autót tankolva próbálta meg beadni egy másik kutas, hogy a normál 95-ös üzemanyag nem biztos, hogy jó a kocsimba. Fantasztikus trükk. De azért nem szép dolog becsapni a vásárlókat, még akkor sem, ha ki van adva parancsba a napi penzum teljesítése!”