Kemény volt a nyolcvanas évek. Az óriáscégek kreatívjainak még nem állt rendelkezésre a fantázia végtelen megjelenítésére alkalmas számítógépes grafika. Helyette csak a valóság szűk keretei maradtak, ezek között mozogva kellett maradandót alkotni.

Sokaknak nem is sikerült a mutatvány, de ahol akadt pár jó kaszkadőr, ott már nagy gond nem lehetett. Az Isuzu Gemini kisfilmjei a legjobb pédlák erre, szinte mindegyik ugyanaz, csak autók kolbászolnak össze vissza, mégis muszáj végignézni. Mindjárt számotokra is kiderül, miért.

A metrós forgatókönyvhöz képest igazi puritán darab következik. Nincs romantikus háttér, csak a kifutópálya betonja, és balerinaként táncoló Isuzuk.

A harmadik reklám az ugratások szerelmeseinek kedvez, ennyi repülő autót utoljára a Renault biztonságosságát fényező hirdetésben láttunk. Igaz ott össze is ütköztek a levegőben.

Ügyesek, meg kell hagyni, de a stílus csúcsát a franciák érték el, a Peugeot 205 GTi lenyűgöző fél perces mozijával. Sodró lendületű James Bond sztori hoztak össze, olyan akciójelentekkel, hogy még Bruce Willis is elismerően biccentene a látványtól.