Egyes források szerint az alábbi videón csecsen esküvőre tartó meghívottakat láthatunk, mások azt mondják, hogy albán, de a lényegen nem változtat a helyszín. Azt hiszem, most nagyon idevág a manapság annyira divatos kifejezés: ezt bizony kimaxolták. Mindjárt meglátod, miért.

Rollsok indítják a sort, aztán egy rakat Mercedes, konkrétan több kilométeres dugó alakul ki. De a legdurvább, hogy még rendőri felvezetést is kaptak. Nem tudom eldönteni, hogy szívesen lennék-e a meghívottak listáján.

Mondjuk az még megfordult a fejemben, hogy miért egy nyomorult krumplival kellett felvenni ezt a videót? Nem futotta egy iPhone 10-re?

Aztán itt van Örményország, ahol szintén közkedvelt márka a Mercedes, legalábbis bizonyos körökben. A helyi családok a G-osztályra esküsznek, hiszen a násznép kilencven százaléka ezzel érkezik az esküvőre. Feltűnik még néhány Bentley és S-osztály is, de elhanyagolható darabszámban.

A Mercedes G-osztály azon kevés járművek egyike, amit 1979-es bemutatása óta a mai napig szinte változatlan külsővel gyárt a német vállalat. Sikere világszerte töretlen, rendkívül népszerű egyes társadalmi rétegekben, ezért nem is nagyon akarnak radikálisan változtatni a brutális kocka megjelenésén. Néhány hete pedig Moszkvában kelt egybe a 28 éves Szaid Gucerjev és menyasszonya, a mindössze 20 éves Kagyija Uzahovsz. Az ő esküvőjükre sem sajnálta a pénzt papa és mama, hiszen durván 277 milliárd forintnyi dollárt tapsoltak el a szertartásra és az lagzira. Ahol többek között olyan világsztárok szórakoztatták a násznépet, mint Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Sting,  Beyoncé és Elton John. De ezt csak zárójelben, így a végére, most megyek és melegítek egy kis húslevest…