Ezen a napos vasárnapi reggel mindenre számítottunk, csak arra nem, hogy belebotlunk az év eddigi legdurvább hirdetésébe, amiben hátsókerék-hajtású, driftre kihegyezett Suzuki Swiftet kínálnak eladásra.
Nem tudod hova tenni, igaz? Mi sem tudtuk, amíg el nem olvastuk a hirdetés szövegét, ami megcsinálta a vasárnapunkat, úgy 4-5 héttel előre is. Ha így nem sikerül eladni ezt a ’96-os Swiftet, akkor sehogy. Komolyan azt kívánom, hogy sikerüljön valakire rásózni a vasat, megérdemelné a hirdető.
Íme a hirdetés: Eladó hátsokerekes 1.6-os 16 szelepes benzines Suzuki Swift! Igen 4×4-böl lett csinálva, de nekem már egyrészt gyenge, mert 4-esbe már nem tudok vele driftelni száraz aszfalton, másrészt mindennapi használatra annyira nem élvezetes ahogy pattog meg ordíííít! 
 
Keményített gátlók, vágott rugók, 50-es rendszer, átmenő (most figyelj) gázgyorsítós hátsódob. Hoppá, nem akármi! Menettulajdonságai egész jók, leszámítva hogy a hegesztett difi rángatja a hátulját kanyarba, de ha rárúgod, nem is érzed! Installáltunk bele egy olajhűtőt meg egy olajhőfokmérő órát, ha sokat akarsz forogni egy helyben vagy a Tesco parkolóba a nagybevásárlás után, ne melegedjen el az olajad.
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 1
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 2

Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó

Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 6
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 7
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 8
Fotó megosztása:
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 9
Csak Castrol olajjal volt hajtva, a diffibe is Castrol Limited Slip olaj van, de lehet, azért nem bírta, mert az volt ráírva a dobozra, hogy Nissan GT-R-be való. Van a kocsiban tucc-tucc is, de úgyse hallod mert ugyebár az 50-es rendszer elnyom minden külső hangot, de még az asszony sikítását is. Recaro ülések amik fűthetők mint kiderült, de még nem kötöttem be, de megmutatom hogyan működik, ha szeretnéd, poppoló és derékfűtés. Nagyon király! 
 
4 zónás klíma, szóval mind a 4 ablakot le tudod húzni a vezető oldalról, attól függ, hol hány fokot szeretnél! Állítható a kormány magassága is ha pl. akkora combod van mint Ronnie Coleman-nek, akkor beférjen a lábad a kormány alá kényelmesen. Hát nagyjából ennyi. 
Ja, igen, a lényeg, mint céloztam rá pár sorral feljebb, hogy a difi feladta a harcot, szóval hajtás az nincs. De veszel bele egy difit, levarrod és mehet tovább, maximum 10e Ft és 2 óra szabadidő szükséges hozzá, ha gondolod még segítek is persze ha utána elviszed innen. 2 küszöbre ráférne egy kis purhab+farmernadrág, mert egy-két lyuk van rajta, de nem mai autó ugyebár. 
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 10
Gyere el indítsd be, csinálj egy képet a hangjáról, akaszd rá a kötelet és szabadíts meg tőle, hogy ne itt álljon, hanem a te kertedbe vagy a te házad eljött. Az árból tudunk egy kicsit faragni pl. kiveszem a rádiót belőle, mert úgyse fog az kelleni neked, esetleg. De ha felhívsz, meg tudjuk beszélni. Visszahívós sms-t légy szíves ne küldj, mert nem tudlak visszahívni, nincs egység a telefonomon, a fél életem a kocsiba van. Toyota Suprát, balkormányos manuál váltóst beszámítok, esetleg Honda S2000-et, de csak ha turbós. Esetleg még arra rá is fizetek! Törpenyulat, keverőtárcsás mosógépet, szopós malacot, cigaretta csikket, használt óvszert, kemping biciklit, 4 személyes sátrat, antik széklábat nem kérek, köszönöm. Az előző kocsimat is ilyenekre cseréltem, és még nem bírtam eladni őket.
 
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 11
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 12
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 13
Egy Suzuki, ami szopós malacért nem eladó 14

Létrehozva: 2015.06.07. Utolsó módosítás 2016.04.30.