Elképesztő felvétel, ilyet azért nem látni minden nap, de még hasonlót sem. A fiatal srác saját magát szerette volna levideózni vagy lefotózni, amint elrobog mögötte a vonat, ami sikerült is, csak közben kapott egy csúnya meglepetést.
Ha nem láttad jól, érdemes visszatekerni, mert az a fekete bakancs bizony nem véletlenül találta fejbe a fiút. Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a “tréfa”, ha a srác megszédül és beesik a vonat alá. Bár arról se feledkezzünk meg, hogy ilyen felvételt készíteni legalább olyan veszélyes, mint saját magunkat fotózni a volán mögött.
Világszerte hódit a mobiltelefonnal készített önfotó, idegen kifejezéssel a selfie (ejtsd: szelfi), fiatalok milliói árasztják el a közösségi oldalakat ezekkel a képekkel, és sokan még akkor sem tudják megállni, hogy lőjenek egyet, ha épp a volán mögött ülnek.
De nemcsak a képet készítik el, hanem még azon melegében, vezetés közben küldik az internetre, ami még a mobiltelefonálásnál is veszélyesebb, hiszen a szemüket is le kell venniük az útról, hogy fel tudják tölteni az alkotást.
Cikk feltöltve: 2014.04.18. Utolsó módosítás: 2016.04.28.