Szakadt, öreg Audi 80 Quattro. Komolytalanul, leharcolva, Lee Tábornok narancsra festve. Vajon mi adja a bátorságot, hogy a filmvászon igazi kemény legényének a Dodge Charger R/T-nek színeibe bújjon? Azt hiszem, ha valaki látja mozgás közben Andreas Martinsson őrült kreálmányát, megszűnnek a kételyek. Ezt a fejtépő, kezelhetetlen tempót látva még a jó öreg Dodge is elereszti az olajat a cidritől. Az Interneten évente újra és újra felbukkanó projektautó jelenleg 830 lóerőt tud a 2.2 literes öthengeres blokkból kicsikarni.

A tuning lelke egy Caterpillar munkagépből átemelt óriásturbó. Az idegen környezetbe kényszerített alkatrész 2.6 báros nyomással passzíroz levegőt a dugattyúk felé, ezt a kellő mennyiségű naftával megtámogatva áll elő az émelyítő teljesítmény. A vicc, hogy a srácok a futóműre már nem fordítottak ekkora figyelmet, így a turbónyomás megérkeztével az autó irányíthatatlan ágyúgolyóként indul meg, behatárolva a felhasználási területeket.

A drift legalább jól megy, négy kerékkel füstölve sodródik az 1984-es négykarikás, de ha akad elég kifutó a végsebesség sem mindennapi, a legutóbbi mérés szerint 344 km/órát tud a svéd tábornok.