Azt gondoltuk, hogy a méregdrága sportautókkal földúton, és Rolls-Royce-szal mezőn csapatás után már nem lehet durvábbat kitalálni, aztán jön ez a videó, amiben a Ferrari F40 hatodik prototípusával próbálnak Ken Blockot játszani, és ledobjuk a láncot.
Ráadásul ebből a Ferrariból utólag versenyautót faragtak, megkapta a GT csomagot, ami a súlycsökkentés mellett a 478 lóerős V8-asból közel 600 lóerőset varázsolt. Ehhez természetesen a gyárinál sokkal komolyabb, Brembo fékrendszer is dukál.
a videó a hirdetés után indul
A videó végén hallható csúnya csörömpölés egészen biztos, hogy csak poén, minden filmbe ezt az effektet vágták be a kilencvenes években
Az F40 1987 és 1991 között az olasz gyártó tulajdonában volt, aztán a híres Michelotto Automobili cég készített belőle F40 CSAI-GT versenyautót, ami 1993 és 1994 között az Italian GT Championship sorozatban állt rajthoz, Luca Sartorival a volán mögött. 
Ez idő alatt négy alkalommal léphetett fel Sartori a dobogó legfelső fokára, egyszer volt második, kétszer harmadik, kétszer negyedik, és szintén kétszer hatodik. Mindössze egy alkalommal nem tudta befejezni a versenyt az F40 volánja mögött, műszaki hiba miatt.
Ritka Ferrarival tanyán csapatni? Újra támad a Tax The Rich 1