A helyszín egy átlagos társasház előtti átlagos parkoló, benne átlagos autókkal. Ahogy lenni szokott, hely nincs elég, és az egyik lakó állandóan a füvön parkolt BMW X5 típusú szabadidő-autójával. 
Övé volt az egész mező, de a helyzet megváltozott, amikor lecserélte a kocsit egy 7-es BMW-re. Ennél már nem maradt opció a fűre állás, ezért úgy döntött, neki jár egy hely. 
Először két fehér csíkkal, és a házszám felfestésével jelölte meg territóriumát, majd látva azt, hogy a többi autós ezt figyelmen kívül hagyja, jött a lakat. A lakat, ami szintén nem volt hosszú életű, még a hatósági intézkedés előtt eltávolították, és máris beállt valaki a helyére. 
Saját parkolót foglalt magának a BMW-s 3
Saját parkolót foglalt magának a BMW-s 4
A történet egyértelműnek tűnik, de korántsem az. Lehet, hogy a főgonosz maga a hős, aki minden eszközzel fellép a parkolóhelyeket elfoglaló, de nem ott lakó autósok ellen? Aki ki akart tolni a potyázókkal? Nem tudjuk, ez is egy eshetőség, de az biztos, hogy amikor valaki ilyen magánakcióba kezd egy parkolóhely miatt, akkor ott valami nagyon nincs rendben.
Saját parkolót foglalt magának a BMW-s 5