Josh Cartu a feltűnést kerülő milliárdosok mintaképe. Fényűző életmódja, pontosabban szólva az egzotikus, és drága autók iránti szenvedélye csak akkor lett közéleti téma, amikor egy igen ritka angol sportautóval, egy BAC Mono-val szenvedett balesetet a váralagútban

Azóta bekerült a vérkeringésbe, és egyre szélesebb kör követi tevékenységét, amit talán élvez is a playboyok gondtalan életét Budapesten folytató Cartu.
A baleset során törött különlegességet nem javíttatta, inkább rendelt egy újat, amire várva sem kellett gyalog járnia, tulajdonosa egy Ferrari F-12-nek, egy Ferrari 458 Spider-nek és egy Rolls Royce Phantomnak is.
Idén év végén két olasz sportgéppel is bővült au impozáns lista, a frissen beszerzett Ferrari 488 GTB szinte hétköznapi, boltba járós darab a tegnap átvett Ferrari F12tdf mellett. 
Utóbbi ugyanis a legdurvább F12 verzió, amit eddig az olaszok közútra szántak, a gyári 741 helyett büszke 780 lóerőt ad le, a motor 8900/perc fordulatnál tilt üvöltve, 110 kilogrammal könnyebb, a végsebesség pedig 340 km/óra. Az F12tdf-ből pontosan 799 darabot készít a gyár, nem többet, nem kevesebbet, pontos ára rejtély, de annyi biztos, hogy 100 millió forint felett van, ami valószínűleg csak emelkedni fog. 
&sns=em