8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 1
8. Amikor a téged előző, ámokfutó állattal egyszerre érsz a lámpához. Ez az érzés megfizethetetlen elégtétel. Magad előtt látod a frusztrált, izzadva remegő gyorshajtót, aki minden veszélyes manőver ellenére ott tart, ahol te. A nyugodt, előre gondolkodva haladó. 
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 2
7. Csodásan kanyargó, szabad út. Elég 3-4 belátható kanyar. Amelyet már fentről, a völgybe érve látsz. Ez jó lesz! Nincs senki, nincs egy kamion, bringás falka, csak a legjobb ívek a környéken, napos idő és széles belátható utak. Az ilyen helyzetben még a legjózanabb hozzáállással is megcsikkan a kerék. 
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 3
6. Véletlenül talált, szabad parkolóhely. Amikor a zsúfolt belvárosban nem kell kanyarogni egy szűk helyért, az már ajándék, már ok a mosolyra. Hát még, amikor mindez egy titkos, a zónákból kilógó ingyenes utcában történik! 
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 4
5. Ablakon kihajoló kutya. Ehhez nem kell kommentár, az a pofa mindent elárul!
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 5
4. Végtelen dugó az ellenkező irányba. Amikor összenézel az utasoddal, és egyszerre biccentve nyugtázzátok, szerencsés csillagzat alatt születtetek. Elhangzik a “De jó, hogy nem állunk abban a sorban!” kötelező mondat, és picit gyorsítva törtök előre a célállomás felé. 
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 6
3. Zöldhullám. Végig a városon, megállás nélkül, pont a lámpák ritmusára eltalálva. A legjobb, amikor pont előtted vált zöldre, még lassítás nélkül. Tudod, hogy van benne tartalék, tudod, hogy sokáig fog tartani. Tudod, hogy te vagy most a legszerencsésebb ember a körúton.
8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 7
2. Amikor nem kell vezetni. Gondolj bele, a legőszintébb mosolyt néha az hozza, hogy nem neked kell vezetni. Amikor rohadtul fáradt vagy, és vár sok száz kilométer autópályán. Amikor minden haver gyöngyöző sörrel koccint, és már teli tüdőből meséli a komló erjesztette sztorikat. Nos, ilyenkor jön jól az áldozati bárány, az önként jelentkező, aki feláldozza magát, és benyögi: majd vezetek én. 

8 autós pillanat, amely őszinte mosolyt hoz 8
1. Az előtted lévőt veszi ki a rendőr. Igen, megúsztuk! Ezt érzed, még akkor is, ha nincs nyolcvan kiló kokain, három automata gépfegyver vagy nyolc malac a csomagtartóban. A rendőri igazoltatás mindig para, és erről lemaradni az utolsó pillanatban rendkívül felemelő érzés.