Úgy látszik, megint élelmes volt a magyar. Valaki összekapkodta a Váci úton lezúzott LaFerrari darabjait és már a Facebookon árulja.

Az Eladnám, megvenném, elcserélném Facebook-csoport egyik felhasználója tette közé az apróhirdetést, amire a 444 munkatársai figyeltek fel.

A Facebookon árulják a Pesten összetört Ferrari darabjait 1
“Miután elvitték az autót mindenki aki ott volt összeszedett néhány “törmeléket” az utca seprőkkel együtt, ennyi! Gondoltam jó lesz relikviának nekem is! De ha valakit esetleg jobban érdekel, esetleg gyűjti, gondolta oda vagy eladom!” – mesélte a 444-nek az eladó. 
Sajnos mi nem tudtuk még felvenni a kapcsolatot vele, mert ez egy zárt csoport, és egyik szerkesztőnk sem tagja. Egyelőre. ;)
Úgy tűnik, hogy néhány műanyag elemet sikerült megmentenie a hirdetőnek, bár úgy érzem, jobban tenné, ha tényleg elrakná emlékbe, hiszen ezért nem biztos, hogy akár egyetlen forintot is fog kapni, 400 milliós LaFerrari ide vagy oda. Bár soha nem lehet tudni…
A Facebookon árulják a Pesten összetört Ferrari darabjait 2
A LaFerrari jelenleg az olaszok csúcsmodellje, kézben tartása egy tapasztalt pilóta számára is komoly kihívást jelent. Az olasz fenevad 6,3 literes V12-es motorja 800 lóerős, ám ezt még további 163-mal bolondítja meg egy elektromotor. Így a durván 1300 kilogrammos Ferrari kevesebb mint három másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót, de a kétszázhoz sem kell sok, csupán hét másodperc. A háromszázhoz pedig 15.
A balesetről készült videót ITT találod!