Szökőévben egyszer írunk ilyenről, de ezt a videót nem hagyhattuk ki, reméljük te sem fogod! Ezt a motorozó mopszot látni kell.

De ez mind semmi ahhoz képest, hogy egy amerikai labrador önállóan buszozik. Gazdája nélkül, busszal jár a közeli parkba az Eclipse névre hallgató fekete labi Seattle városában. A kutya az elmúlt hetekben emberi segítség nélkül szállt fel a buszokra Seattle Belltown nevű részében, és négy állomást utazott a közeli kutyaparkba tartva.
A rádiós műsorvezető Miles Montgomery a múlt héten találkozott a labradorral a buszon. “Felugrott a buszra és leült. Elkezdtem simogatni, mire egy srác mellettem megjegyezte, hogy igen, ez az a kutya, amely önállóan buszozik a kutyaparkba minden nap” – mesélte.
A labrador gazdája, Jeff Young egy helyi csatornának elmondta, nem zavarja, hogy az állat tőle függetlenül közlekedik. “Magától száll fel a buszra, a parkban találkozunk” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy nagyjából heti egyszer kap egy telefonhívást azzal, hogy megtalálták a kutyáját. Ilyenkor mindig el kell magyaráznia, hogy a labrador nem veszett el.