Az utas annyira részeg, hogy ülni alig bír, és nem tudja normálisan elmagyarázni, hová szeretné a fuvart. Ebből lesz elege a sofőrnek, aki határozottan, többször is felszólítja a világáról nem tudó úriembert, hogy szálljon ki az autóból.
Az utasnak ez nagyon nem tetszik, sokat nem gondolkozik, üt.
Szerencséje volt a Uber-sofőrnek, hogy kéznél volt a paprikaspray, így tudta hatástalanítani Hulkot. És az, hogy be van kamerázva az utastér, plusz pont, hiszen így van bizonyíték egy esetleges büntetőeljárás során. Ezt egyébként ajánljunk minden hazai uberesnek.
Néhány napja olvashattátok nálunk, hogy a budapesti Uber-utazások közel egyharmada metróállomás közelében indul vagy végződik. Vagyis az Uber már most a tömegközlekedés kiegészítője Budapesten.
 
Az Uber-használók 62 százaléka napi szinten, vagy hetente többször is igénybe veszi a tömegközlekedést, viszont a taxi használata sokkal ritkább: kevesebb, mint 20 százalékuk utazik taxival napi, vagy heti szinten, míg 44 százalék egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán taxizik. A közlemény szerint ez azt jelzi, hogy az Uber új keresletet generál a piacon, olyan felhasználókat is megszólítva, akik soha sem vagy alig taxiznak. További részletek…