Nem panaszkodhatnak a BMW rajongói, hiszen októberben két különlegességet is bemutatott a márka sportrészlege, az M GmbH. Elkészült az M4 vadabb változata, a GTS, és megjött a régóta várt M2. 3,0 literes turbómotorja 370 lóerős, amellyel 4,3 másodperc alatt sprintel 100-ra, és akár 250-nel is képes száguldani.

X-Tomi hazai designer kezelésbe vette a kis sportmodellt, hogy megmutassa, mivé alakulhatna a kocsi, ha a fantázián múlna. A legegyszerűbb a kabrióváltozat, hiszen az alapok már most rendelkezésre állnak. Simán elképzelhető, hogy maga a BMW is előáll vele.

Ezzel abszolút ellentétes vagy tuti, hogy nem készül fapados M2. Pedig, ahogy X-Tomi fogalmaz: fényezetlen lökhárítók, tükrök, kilincsek, egyszerű ezüst lemezkerék, tökéletes verseny, és tuningautó alap lenne.
Ha pedig valaki nem elégedett az M2 sportosságával az álmodozzon a GTS variánsról. Ennek megrajzolásakor az M4 GTS designját vette alapul a tervező. Így a szürke-narancs színkombináció mellett nagy szárny került a kocsira, belül pedig versenyülések és bukócső varázsol pályahangulatot.
 

Nektek melyik BMW M2 változat tetszik legjobban?

  • A BMW M2 GTS46%
  • Egyik sem, a gyári tetszik, ahogy van27%
  • A BMW M2 Cabrio16%
  • A fapados BMW M211%

Nektek melyik BMW M2 változat tetszik legjobban?