A Los Angeles-i rendőrség szerdán éjjel vette üldözőbe a 25 éves Kelsey Woodot: a fiatal nő vadul, veszélyesen vezetett a belvárosban, és kikerülte az útját állni próbáló rendőröket. Miután utóbbiak ellenőrizték a gyorshajtó autójának rendszámát, és kiderült, hogy az lopott, nagy erőkkel indultak a nő után.

Több kilométeres hajsza után sikerült az autótolvajt az útra fektetett, szöges akadályok felé terelni; az abroncsok füstölögve durrantak el, és a kocsi megállt.

A nő kiszállt a kocsiból, feltette a kezét, majd elkezdett integetni, pörögni és riszálni. Ezután visszaült a kocsiba, feltekerte a hangerőt, és tovább táncolt a rádióból üvöltő zenére.

A rendőrök nem várták meg a dal végét, megrohamozták a kocsit, kirángatták és bilincsbe verték a vélhetően tudatmódosító szerek hatása alatt cselekvő nőt.

Miután a nő személyazonosságát megállapították, kiderült: mindössze három nappal korábban már letartóztatták egy másik kihágás miatt. Wood óvadékát 57 ezer dollárban (16 millió Ft) állapították meg.