Az Egri Ügyek oldalán bukkant fel egy levél, amiben bosszantó tapasztalatára hívja fel a közvélemény figyelmét egy felháborodott olvasó.

“T. Szerkesztőség!

 
Azért ragadtam “tollat”,mert már sokadjára találkozom autóval a felnémeti bicikliúton. Tudom,hogy még nem adták át, és még munkaterület, de sztem akkor sem a kerékpárúton kellene száguldozni! 

Főleg úgy, hogy mellette terjedelmes hely van az autók haladásához is. A biciklisnek ilyenkor le kell szállni a bicikliről, mert a felfuvalkodott hólyag nem hajlandó még lehúzódni sem, hangsúlyoznám a kerékpárúton! Ha ez így megy tovább lehet, hogy nem lesz mit átadni, mert tönkreteszik az autók! Most, ahogy látta, hogy fényképezem megállt és megkérdezte, hogy beteg vagyok-e vagy csak egyszerűen hülye? Gondolom mondanom sem kell, hogy kopasz “népművészeti agyagedény” még megtoldotta -az IQ-jához illő,ami a hajszálai számával egyenlő(azaz nulla),- középső ujj felmutatással is a mondandóját! Mindezt egy kb 30 éves MÉH telep szökevény roncsból. Sajnos megoldást nem tudok :-( .
 
Élnézést a dühöngésemért! Fényképet mellékelem, sajnos nem a legjobb minőség.
 
Üdvözlettel: KTZ”

Egerben autós bitorolja a félkész bringautat 1
Tapasztaltál hasonlót? Használhatatlan a kerékpárút? Küldd el nekünk képpel, leírással Facebookon vagy levélben.