Kalifornia volt kormányzója és a Terminátor megszemélyesítője, Arnold Schwarzenegger általában annyira jó fej, hogy tőle kicsit sem irigyeljük, ha például egy Bugatti Veyron van a feneke alatt. Ráadásul a Grand Sport Vitesse, amely a világ leggyorsabb roadstere.
Azt mondod, ez bárki lehetett, aki hasonlít a filmsztárra? Akkor itt van néhány fotó is:
Arnold ebben a szemüvegben, ezzel az autóval, a totális badass!
Bugatti Veyronnal csapatta a Terminátor 3
Ja igen, a szupersportautóról is essen azért néhány szó, hiszen nehéz lenne elmenni mellette csak úgy. Ha egyszerűen akarnánk megfogalmazni, a Vitesse-kivitelbe beépítik a világ leggyorsabb autója – a pályán 431, közúton 415 km/órás sebességre képes – Veyron Super Sport technikáját. A 8,0 literes, 16 hengeres motorhoz új turbók és töltőlevegő-hűtők csapódtak, így a teljesítménye nem 1001, hanem 1200 lóerő! A maximális nyomaték eléri az 1500 Nm-t.
Ezzel a többi Veyronhoz hasonlóan összkerékhajtással szerelt Grand Sport Vitesse 2,6 másodperc alatt gyorsulhat százra, 7,1 másodperc alatt kétszázra és 16 másodperc alatt 300 km/órás sebességre. Normál módban a sportkocsi végsebessége 375 km/óra, de a plusz kulccsal aktiválható ún. Top Speed módban 410 km/óra is elérhető, zárt tetővel. Még valami?
Az osztrák származású színész, úgy tűnik, szereti a nyitott tetejű autókat, hiszen fordult már meg a kezei között Ferrari 360 Spider, Bentley Continental GTC, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Porsche 991 (997) Turbo, Mercedes Excalibur és Tesla Roadster is. Arról nem is beszélve, hogy saját tankja is van.