Valamit reklámoznak, egy vékony szőke lánnyal. Háttérben fekete Porsche 911 SC, veterán darab, értékesnek tűnik, és egy adott pillanatban hatalmas betontömb zúzza péppé. 
 
Ezt látva felhördült a netes autós társadalom. Beindult a boszorkányüldözés, néhányan kamaszkölyök módjára sírnak, mások már a kaszát egyenesítik bosszúra szomjazva. 
Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért 1
Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért 2

Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért

Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért

Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért 5
Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért 6
Fotó megosztása:
Veterán Porschét törtek össze a divat kedvéért 7
Szokásos hisztériakeltés, ami előtt higgadt gondolkodóként tanácstalanul állok. Mert a részletek, a valós körülmények senkit sem érdekelnek. “Ezek a szemetek összetörtek egy jó porkét! Lámpavasra velük!” A címig eljutva már jön is az ítélet, és ezzel pont az a hatást erősítik, ami a készítők eredeti célja volt. 
Pedig van olyan oldal, ahol megírták, szó sincs működőképes autóról. Az alkotók egy roncstelepről szedték össze az üres karosszériát, amit gatyába ráztak a reklámfilm kedvéért. Ha nem teszik meg, ugyanez lett volna a sorsa egy présgépben, így legalább kapott egy utolsó szerepet a magára hagyott rozsdaboglya.
Egyértelmű, hogy az erős provokáció is cél volt, de nem ez az első ilyen eset. Volt aki egy vadonatúj 911-est küldött a présbe a művészet nevében.