Egy graffitis srác nem bírta tovább az utcákat elborító kátyúkat, és a tettek mezejére lépett. Péniszrajzai váratlan eredményt hoztak. 

Az ismeretlen angliai “vandál” nemes cél érdekében fújt méretes szerszámokat az aszfaltra, és a Harcosok klubja szintjét elérő logikával érvelt tette mellett. “Sejtettem, hogy a manchesteri hatóságok sokkal súlyosabb problémának értékelik majd a közterületen éktelenkedő péniszeket, mint a balesetveszélyes, keréktörő krátereket. Nem akarják, hogy a fiatalok tudatát iskolába menet ilyen rajzolt nemi szervek fertőzzék bűnös gondolatokkal.”
A Wanksy nicknévvel futó, lázadó firkáló kiemelte, hogy lemosható festéket használt, ami egy-két héten belül eltűnik. A hatóság ennek ellenére nem vette a poént. 
Rajzolt pöcsökkel a kátyúk ellen? 3
A szóvivő szerint nem csak ostobaság, de sokakat sért is a falloszrajzoló akciója. “Minden penny, amit arra költünk, hogy eltávolítsuk a firkákat, abból az összegből fog hiányozni, amit a kátyúk foltozására fordítanánk” – mondta.
Rajzolt pöcsökkel a kátyúk ellen? 4
Néhányat gyorsan kijavítottak, de nem minden kátyút tömnek be azok közül, amiket Wanksy körberajzol. 
Szerintünk a virágültetős módszer menőbb, erre itthon is volt példa a Koroncót és Rábapatonát összekötő mellékút kátyúival, ahova ismeretlen kertészek árvácskákat ültettek.
Rajzolt pöcsökkel a kátyúk ellen? 5