Floyd Mayweather napjaink legjobb és leggazdagabb bokszolója, volt olyan mérkőzése 2013-ban, amivel állítólag 41 millió dollárt (11 milliárd forintot) kaszált. Szóval van mit reggelente a tejbe aprítania. 
Arról már írtunk korábban, hogy a “Money May” néven becézett extravagáns sportoló gyűjti a méregdrága autókat, különösen a fehéreket, de az ESPN sportcsatornának nemrég részletes beszámolót adott kollekciójáról.
A fekete-piros Veyron, amit Mayweather csak “olcsó Bugattinak” nevez, az valójában 1,6 millió dollárba került (443 millió forint), és a mellette álló fehér is ugyanannyiba, de ahogy a sportoló fogalmaz: “nem ez a legjobb Bugatti, amit a pénzedért vehetsz.” A szintén fehér, nyitott Bugatti Veyron Grand Sport, egyedi belsővel már húzósabb tétel, 3 millió dollárt (831 millió forint) perkált ki érte a bokszoló.
Aztán ott a fehér Lamborghini Aventador LP700-4, ami Floyd egyik kedvence, amit szabadulásának alkalmából vásárolt 2012-ben. Igen, az élsportoló bizony megjárta a börtönt is, mikor keze a ringen kívül járt el, és barátnője került az útjába.
A bokszoló, akinek van olcsó Bugattija 3
De ez csak a jéghegy csúcsa; olyan autók állnak Mayweather Los Angeles-i garázsában, mint a Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe és Ghost, Bentley Mulsanne, Ferrari 599 GTB, Mercedes Benz SLS AMG, SLR McLaren, Porsche 911 Turbo,  Ferrari 458 Italia, Ferrari Enzo, McLaren 650S és ki tudja még mennyi minden. 
A bokszoló, akinek van olcsó Bugattija 4
A legszebb pedig az a történetben, hogy Mr. Money igazából nem is szokta ezeket az autócsodákat hajtani, ő csak gyűjti a szupersportautókat, leginkább a Cadillac Escalade az, amit hétköznaponként használ.