Olvasónk küldte a fotót: zebrán parkolt a BKK-s teherautó, ahogy azt kell, a járműben senki nem ült. Nem vitatjuk, hogy esetleges sürgős hibaelhárításról van szó, de ha néhány méterrel előrébb vagy hátrébb áll meg – szabadon hagyva a gyalogosátkelőt -, akkor valószínűleg ez a fotó nem készül el.

FRISSÍTÉS: a BKK sajtómunkatársai reagáltak a cikkre, válaszuk alább olvasható. 

Tisztelt Szerkesztőség!

A Vezess.hu oldalon megjelent A BKK követte el a nap bunkó parkolását című cikkel kapcsolatban a BKK Közút Zrt. az alábbi tájékoztatást adja.

A fotón látható gépjárművet az elmúlt napokban javították, így korábbi esetről lehet szó, a BKK Közút nyilvántartása szerint mindez 2015. április 9-én történhetett.

Akkor a VII. kerületi Károly körút 13-15-tel szemben, a Deák tér villamos zónájában lévő gyalogátkelőhely tábláját kidöntötték, amit a nagy forgalom és a balesetveszély miatt sürgősen helyre kellett állítani. Mivel a vágányzóna mellett semmiképpen nem lehetett megállni, sárga villogó használata mellett ez volt a munkaterülethez legközelebbi szabad hely. A helyreállítás maximum 5-6 percet vett igénybe, ezt a munkalap is bizonyítja.

Üdvözlettel:
BKK Közút Sajtó

A BKK követte el a nap bunkó parkolását 2

Helyszín: Budapest, Madách tér