Nézed, és egyre csak emelkedik a pulzusod. Hihetetlen ami a felvételen történik, ahogy telik az idő, egyre csak sűrűsödik az emberi hülyeség. 

A részeg nőt teljesen hidegen hagyja az életveszély, először lerobbant autója takarásában könnyít magán a San Diego melletti autópályán, majd botladozva kitipeg a leállósávban álló újságíróhoz, aki igazi éjjeli féregként azonnal rárepült a szenzációra. 
Bár szóban megpróbálja meggyőzni a nőt, hogy ne a lerobbant Scion volánja mögött kockáztassa életét, de intő mondatai falra hányt borsóként peregnek le. 
Ekkor jönnek az önjelölt életmentők a képbe, telefonnal villogva, és sötét ruházatban az út közepén integetve fokozzák a káoszt, a nyomaték kedvéért megkérve az autóban telefonáló nőt, hogy méltóztasson kiszállni. 
Csoda hogy senki sem halt meg, de vajon az idióta integetés helyett miért nem cibálták ki az autóból a nőt? A hozzászólások alapján a törvény erejétől féltek a nézelődők, egy hölgyet rángató férfi még akkor is megütheti a bokáját az Egyesült Államokban, ha ezt életmentő szándékkal teszi.
A nőt az eset után letartóztatták a  helyszínre érkező rendőrök.

Olvasta? Sokkoló levelet küldött a bíróság!