Az S-Max után a Galaxyt is lecserélte a Ford. Az új generációs modell újszerű üléskialakítással, modern technológiákkal érkezik, de a részleteket már durván egy hete olvashattad itt a Vezess.hu-n. Most azt mutatjuk meg, hogyan leplezték le az új modellt, illúzió segítségével.
A Ford a híres illuzionista, Darcy Oake együttműködésével rántotta le a leplet az egyterűről. Oake először egy mozgó teherautón mutatja meg az utasokat, mielőtt belevarázsolná őket az új Ford Galaxy kabinjába. Mindez egy nagy sebességgel haladó tréleren játszódik.
A nem mindennapi leleplezés mintegy 14 napos előkészületeként a próbákat is beleszámítva a teherautó mintegy 60 kilométernyi távolságot tett meg a 2,1 kilométeres leszállópályán, míg a helyszíni munka három napon át folyt. A bűvészen kívül 11 önként jelentkező résztvevő (6 a teherautón, 5 néző) jelenlétében történt bűvészmutatványt 5 kamera rögzítette. 
A felvétel helyszínéül szolgáló, használaton kívüli repülőtér már korábban is szerepelt filmeken, például a Nagy riport című mozifilmben, emellett pedig egyike azon katonai létesítményeknek, ahol a ’80-as években UFO-kat észleltek. Az egyik felvételt közvetlenül megelőző napfogyatkozás problémákkal fenyegetett, de a felhős ég miatt végül nem volt gond.
Darcy Oake oldott már meg ennél nehezebb feladatot is.
A Fiat 500X leleplezését láttad már? Az talán még menőbb volt.
Kattints a képre!

Varázslat leplezte le az új Fordot 1