Azt gondolnánk, huszonhét éves korára már benő az ember feje lágya. Mindig vannak azonban kivételek, bár hétfőn majdnem eggyel kisebb lett a kivételek száma.
Nem tudni, hova igyekezett a floridai Sheena Keynna Miller, mint ahogy az sem világos, hogy hogy nem hallotta, amint a két mozdonyból és 27 kocsiból álló monstrum felé közeledett. Csak az biztos, hogy a fiatal nő gyaloglás közben annyira belefeledkezett telefonja nyomkodásába, hogy lassítás és körültekintés nélkül a sínekre lépett, pont akkor, amikor odaért a gigantikus teherszerelvény.
A nőnek isteni szerencséje volt: nem maga alá gyűrte, hanem elhajította őt a vonat. Az ütés hatására több métert repült, jobb lába súlyosan roncsolódott, jobb karja több helyen eltört, ám ő maga életben maradt.
A délután negyed négy körül történt baleset idején a sorompókat rendben leeresztették; a nő fel sem tekintve megkerülte azokat.
A vasúti közlekedésben mintegy kétórás fennakadást okozott a baleset, amely a hatóságok szerint sajnos a legkevésbé sem ritka.